Karmann-Mobil: Vans der virkelig vil noget

Previous Next

 

Glæd dig til Davis og Dexter

Vi får senere på året en sending 2022-modeller fra Karmann-Mobil by Eura hjem fra Sydtyskland. Det er Davis og Dexter Vans, der vækker opsigt, fordi de er gennemført lækre. Disse vans er til brug hele året, idet de har vinterisolering, og de bliver leveret med 5 års tæthedsgaranti.

Vognene er bygget på Fiat Ducato med 120 HK motor, men kan fås med 140, 160 og 180 HK. De er alle 205 cm brede men har forskellige længder. Ståhøjden inde i vognen er ens - nemlig 1,89 m.

De forskellige modeller giver dig god mulighed for at finde den indretning, der passer dig bedst. 

Davis 600 Lifestyle er en van, der giver dig megen plads på en kompakt måde. En 6-meters vogn med 2 enkeltsenge på langs. 4 selepladser. Den er 2,61 m høj.

Dexter får vi hjem i disse 3 modeller:

Dexter 540 er 5,42 m lang og 2,57 m høj. Tværstillet dobbeltseng i bag. Mulighed for opredning til 1 person i siddegruppe. 4 selepladser.

Dexter 580 er 5,99 m lang og 2,57 m høj. Tværstillet dobbeltseng i bag. Mulighed for opredning til 1 person i siddegruppe. 4 selepladser.

Dexter 625 er 6,36 m lang og 2,57 m høj. Den har 2 enkeltsenge på langs i bag og mulighed for opredning til 1 person i siddegruppe. 4 selepladser. 

 

 

Vans der virkelig VIL noget

Brug din van i hverdagen, som weekendbil og som din rullende feriebolig. En van er brugbar i næsten alle situationer, når du er på farten. 

I bykørsel er den lettere at køre og parkere end en bredere, længere og højere autocamper. Dog er den også for høj til de fleste P-huse og P-kældre.

En van er fleksibel med god plads til at læsse udstyr ind i takket være de 2 bagdøre. På modeller med enkeltsenge kan disse klappes op, når du skal have store ting med i camperen.

En van er mere rummelig end du tror
Du vil blive overrasket over, hvor meget plads der i grunden er i en van i dens mange skuffer og skabe. 

Bagpå kan du have jeres cykler med. De giver jer mobilitet, fede naturoplevelser og en dejlig måde at opleve byer på. 

På langs af din van over den store skydedør hænger markisen. Den leverer både skygge og tørvejr, ligesom markisen holder lidt på varmen om aftenen, når det kniber med at gå i seng.

 

I en van kan I lettere komme rundt ad smalle veje og længere ud i naturen.

I en van kan I lettere komme rundt ad smalle veje og længere ud i naturen.

Davis 600 med Lifestyle-pakken

Davis 600 med Lifestyle-pakkenKig nærmere på Karmann-Mobils hjemmeside


 

Tag på en virtuel rundtur i Karmann-Mobils vognpark. TRYK HER

 

Disse vans fra Karmann-Mobil står Eura Mobil bag. Det borger for deres kvalitet. Karmann blev købt af Eura Mobil

Lyder navnet Karmann bekendt, så skyldes det sikkert, at du er stødt på autocampere og vans af dette mærke. Karmann har nemlig fremstillet campere siden 1977. 

I 2000 købte Eura Mobil virksomheden, og Karmann-Mobil fortsatte sin produktion som en selvstændig virksomhed i Eura Mobil-gruppen. 

Dexter-serien fylder 10 år
Karmann-Mobil rykkede mere offensivt ind på Van-markedet i 2011 med sin nye Dexter-serie og udvidede samtidig Davis-serien.

Selv om Dexter-serien har været på markedet i 10 år, og Davis-serien er endnu ældre, så gælder det for begge mærker, at de løbende er videreudviklet og fremstår både smarte og solide. Og tilmed til konkurrencedygtige priser.

 

Karmann-Mobil Vans giver jer mulighed for at lukke op til naturen omkring jer.

Karmann-Mobil Vans giver jer mulighed for at lukke op til naturen omkring jer.

Dexter 540

Dexter 580