Vil du sælge din autocamper?

Her er 3 muligheder:

1. Vi tager din autocamper i bytte

Enten indgår din brugte autocamper i købet af din nye vogn, eller også kan vi sælge din brugte vogn for dig i kommission. Det er op til dig. Lad os drøfte begge muligheder, hvis du er klar til at blive bedre kørende. 

2. Vi sælger den for dig i kommission

Når Autocamp sælger din vogn for dig i kommission, sørger vi for klargøring, markedsføring, salg og papirarbejdet forbundet hermed. Køber får 6 måneders 100% funktionsgaranti. Derfor gennemgår vores værksted din vogn, inden den kommer ind i vores udstilling. Hvis noget skal repareres eller udskiftes, så aftaler vi forinden, hvad det vil koste dig. På denne måde slipper du for bøvlet.

3. Vi køber specifikke vogne i ren handel

Hvis du er klar til at sælge din brugte autocamper, så er Autocamp interesseret i at købe udvalgte modeller. Denne mulighed er afhængig af din vogns udstyr, indretning og stand. Derfor kræver dette, at vi kan kigge din vogn efter, så vi kan give dig et konkret købstilbud. 

Kom og besøg os i din autocamper

Læg vejen forbi Autocamp i Låsby mellem Silkeborg og Aarhus. Vi kan give dig et bindende tilbud, når vi har set din autocamper. Samtidig kan du se vores store udvalg af nye og brugte autocampere. Måske du bliver fristet og vil bytte til en splinterny eller en let brugt camper med optimal indretning og udstyr. Hvem ved? Camperlivet er vidunderligt.

Vi har daglig kontakt med mulige købere, der besøger vores udstilling, og vi mærker en stigende efterspørgsel på gode, brugte autocampere af alle mærker. Så hold dig ikke tilbage.

 

Vi sælger mange brugte autocampere - også gerne din!

Vi sælger mange brugte autocampere - også gerne din!

 

Ring til os på tlf. 7025 4300

Lad os give dig vores umiddelbare vurdering af vognens pris.

 


 

Vil du skifte din campingvogn ud med en autocamper?

Vi tager gerne din brugte campingvogn i bytte, når du køber autocamper hos os.