Vi har vokseværk i 2023

 

Tag med Autocamp nedad Memory Lane

"Det har været en vild rejse, og heldigvis fortsætter den", sagde Johannes Dahl, da han i 2021 fejrede 20 års jubilæum med Autocamp.


Lad os tage et kig på historien forfra og trille nedad Memory Lane, så denne lille tidsrejse slutter i 2001, da Autocamp startede.

2023: Åbent Hus d. 12.-13. august

I weekenden 12.-13. august holdte vi, traditionen tro, vores årlige Åbent Hus arrangement og sommerfest. Weekenden blev igen i år en fantastisk begivenhed med glæde, latter og massere af gode snakke, foredrag og grillfest med overnattende gæster. Vi ser allerede frem til 2024!   

2023: Showroom vokser

Vores største showroom vokser, så vi kan udstille endnu flere autocampere og campervans indenfor. 

2022: Eneforhandler af Laika og Bürstner

Vi overtager eneforhandlingen af tyske Bürstner og italienske Laika i Danmark. Til sensommer/efterår får vi de første 2023-modeller hjem i udstillingen. Det glæder vi os meget til.

2022: Camperservice indviet

I weekenden 5.-6. marts 2022 blev det kæmpestore værksted indviet, og i løbet af maj/juni bliver de sidste ting gjort helt færdige. 

2022: Åbent Hus d. 5.-6. marts

Vi udstiller autocampere, campervans og vans i lange rækker - både fabriksnye og flotte brugte.

2021: Autocamper Show en succes

12.-14. november udstillede vi 33 af vores campere i Fredericia til den første messe i Danmark udelukkende for autocampere, campervans og vans. Flere end 9.000 besøgende sikrede succes'en, så der bliver et endnu større Autocamper Show igen 4.-6. november 2022.

2021: Autocamp har vokseværk

Sidst på foråret starter byggeriet. Vores værksted står foran en kæmpe udvidelse. I starten af 2022 vil 2 nye haller blive føjet til vores nuværende værksted. De 3 sammenhængende haller på godt 2.600 m2 bliver Danmarks største specialværksted for autocampere og vil bl.a. indeholde et skadecenter. Vi ansætter flere teknikere til det voksende antal opgaver. 

2021: Virtuel feriemesse og genåbning

For 20. år i træk skal Autocamp i februar udstille en hel masse autocampere i Herning på Ferie for Alle, men corona-nedlukningen forhindrer det fysiske møde med rigtig mange kunder og interesserede messedeltagere. Messen flytter på nettet og bliver virtuel.

1. marts må vi heldigvis genåbne vores udstilling og tage imod kunder igen. Hurra!

2021: Generationsskiftet er indledt

I januar bliver Lasse Petersen og Torben Bechmann Anthony medejere af Autocamp med henblik på senere helt at overtage virksomheden. I marts omdannes Autocamp Aps til et aktieselskab.

2020: Corona-pandemien lukker grænser

I marts lukker grænserne, og danskerne skal holde ferie hjemme. Det vælger rigtig mange heldigvis at gøre i en autocamper, så vi har travlt og får i 2020 det største salg i firmaets historie.

Selv om det er en underlig tid med nedlukninger, mundbind og håndsprit i lange baner, så opdager utroligt mange glæden ved at opleve Danmarks skønne natur.

 

 

Motorvejen mellem Aarhus og Silkeborg fører til Låsby, hvor Camperservice og Autocamp har hjemsted.

Motorvejen mellem Aarhus og Silkeborg fører til Låsby, hvor Camperservice og Autocamp har hjemsted.

 


 

 

Ayo Hansen holder foredrag for alle de fremmødte om hendes rejser rundt i Europa i foråret

Ayo Hansen holder foredrag for alle de fremmødte om hendes rejser rundt i Europa i foråret

2019: Eneforhandler af Hymer

1. februar overtager Autocamp eneforhandlingen af Hymer autocampere i Danmark. Det tyske topmærke tager sig godt ud i vores showroom og tiltrækker kunder fra hele landet.

2018: Vi får Carado forhandling

1. juli bliver Autocamp forhandler af det tyske mærke Carado, som Hymer står bag.

2011: Vi fejrer 10 års jubilæum

"Der var tre år, hvor vi måtte have penge med på arbejde," lyder det fra indehaver af Autocamp i Låsby, Johannes Dahl, som dog fortsætter: "Nu går det meget bedre. Vi sælger nu 60 nye og 80 brugte autocampere om året". (Fra jubilæumsomtale i lokalt dagblad i 2011)

En af grundene er, at nedgangen efter finanskrisen i 2008 er ovre. En anden at Autocamp i 2009 overtager salget af Adria autocampere, der dengang var Danmarks mest solgte mærke.

2011: Åbent Hus med mad, musik og dans

Hyggen er i højsædet, når camperfolket mødes til vores Åbent Hus. Masser af snak og gensynsglæde. Her serveres god mad og lidt til tørsten, da alle overnatter i deres vogne på pladsen udenfor. Det bliver en festlig aften med levende musik og dans.

2009: Autocamp bliver Adria-forhandler

Da vi bliver forhandler af Adria autocampere, hjælper det os til at komme over finanskrisens kraftige dønninger.

 

Previous Next

Ved Åbent Hus i august er stemningen høj. Autocampister udveksler historier fra ind- og især udland.

Autocamp har udstillet autocampere på 'Ferie for Alle' i Herning siden 2002 (Foto: Bjarne Søby)

Autocamp har udstillet autocampere på 'Ferie for Alle' i Herning siden 2002 (Foto: Bjarne Søby)

2007: Autocamp forhandler nu Concorde

Concorde - det tyske luksusmærke i autocampere størrelse XXXL gør sit indtog i Danmark, hvor Autocamp har eneforhandlingen. 

 

2006: Flytter til Århusvej i Låsby 

De lejede lokaler i Tilst bliver for små, så Autocamp bygger nyt showroom på 1.680 m2 på Århusvej 10A i Låsby. I bygningen ved siden af åbner Autocamp Teknik et topmoderne autocamperværksted på 840 m2.

1. oktober åbner Autocamps nye domicil i Låsby mellem Århus og Silkeborg. I udstillingen præsenteres store nyheder: Masser af autocampere fra Eura Mobil og Karmann, som vi er blevet forhandler af.

 

2003: Autocamp bliver Hobby-forhandler

Efter Johannes medvirken i et tv-indslag om salg af autocampere på tyske nummerplader til danskere, bliver han kontaktet af Hobby, der tilbyder ham forhandling af deres autocampere. Et samarbejde der fortsætter indtil 2009.

2002: Udstiller i Herning og København

For første gang deltager Autocamp på ferie- og camping-messer. I januar gælder det Bella Center i København og i februar Ferie for Alle i Herning. Udstillingen bestod af 10 vogne fra Dethleffs. Det blev starten på et langvarigt messe-eventyr.

2001: Udlejning lige syd for grænsen

I Harrislee lige syd for den dansk-tyske grænse begyndte Autocamp at udleje sine første autocampere, og kort efter kunne danskere også købe autocampere til lave tyske priser og have camperen stående hos Autocamp, når de ikke var på rejse.

2001: Vi åbner Autocamp i Tilst

Hethy og Johannes Dahl stifter Autocamp og bliver forhandler af Detleffs autocampere. De åbner deres første forretning i Danmark i Tilst ved Aarhus. I lejede lokaler indretter de udstillingen, og så begynder salget af Dethleffs, der fortsætter indtil 2006.

Men hvad var grunden til, at Johannes kastede sig over autocampere?

Et færdselsuheld var stærkt medvirkende til, at Johannes i 2001 sagde farvel til forsikringsbranchen og sammen med sin hustru grundlagde Autocamp med udlejning og salg af autocampere.

Han havde nogle år tidligere oplevet, hvordan ferie i en autocamper er både lettere og mere behagelig end en bilferie med telt - særligt i regnvejr. Ja, og så er Johannes en handlingens mand.

Se det var den korte udgave af Autocamps historie. Tak fordi du tog med på turen.

 

Previous Next

Autocamp bygger nyt domicil i 2006 og flytter til Låsby.

Johannes byder velkommen til Autocamps udstilling  i Bella Center 2005

Johannes byder velkommen til Autocamps udstilling i Bella Center 2005

Åbent Hus i Tilst 2002. Johannes Dahl er omgivet af kunder

Åbent Hus i Tilst 2002. Johannes Dahl er omgivet af kunder