Danmarks største autocamperforhandler

Vores største showroom til nye autocampere vokser i  2023 som led i udvidelsen.

Vores største showroom til nye autocampere vokser i 2023 som led i udvidelsen.

Autocamp har vokseværk og udvider igen

Vi følger med tiden og er vokset gennem årene. I 2022 får vi to nye mærker ind - nemlig Bürstner og Laika, som vi er blevet eneforhandler af. Vi udvider derfor vores 2 showrooms, så samtlige mærker præsenteres optimalt.

Vores største vokseværk er dog kæmpeudvidelsen af vores areal og bygninger i Låsby, da vi i 2021 købte 9.500 m2 af naboens grund. Her byggede vi i 2021/22:

Danmarks største specialværksted for autocampere
Camperservice er uden sammenligning Danmarks største specialværksted for autocampere. I de lyse lokaler på godt 2.600 m2 monterer vi udstyr på nye og brugte vogne og udfører alle former for reparationer samt istandsættelse af autocampere, der har fået skader. 

For vores kunder har nybyggeriet givet en række forbedringer bl.a. i form af en ny lounge. Du får også mere at se på, idet vores 2 showrooms for nye autocampere bliver endnu større, så vi kan vise dig flere nye campere.

Vi har fået tømmestation og LPG-gas
Mellem vores salgsafdeling og Camperservice har du tømningsmulighed for spildevand og toiletkassette. Du kan også tanke frisk vand på og fylde LPG-gas på fyldeflasker.

Desuden har vi ansat en række nye medarbejdere - både i salgsafdelingen og hos Camperservice, så vi bedre kan følge med den voksende efterspørgsel på nye og brugte autocampere.

 

Læs Autocamps historie

AUTOCAMP A/S

Århusvej 10A
8670 Låsby

CVR: 36443669

Bank: Sydbank
Reg. nr.: 7046 
Konto: 1148648


 

fællessbillede-af-personale-autocamp

Hvis du besøger vores salgsafdeling i Låsby, vil du højst sandsynligt støde på en eller flere af disse fantastiske mennesker - Vi glæder os til at tage i mod dig!

fællesbillede af salgsafdelingen

Salgsafdelingen - Fra venstre mod højre: Mads, Susanne, Frederik, Lasse, Rasmus S, Johannes, Simon og Rasmus A.

fællesbillede af chauffører

Chauffører - Fra venstre mod højre: Palle, Brian, Jens, Jørn og Jørgen.

Her finder du vej til Autocamp

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.