Danmarks største autocamperforhandler

Vores største showroom til nye autocampere vokser i  2022 som led i udvidelsen.

Vores største showroom til nye autocampere vokser i 2022 som led i udvidelsen.

Autocamp har vokseværk og udvider igen

Vi følger med tiden og er vokset gennem årene. I 2022 får vi to nye mærker ind - nemlig Bürstner og Laika, som vi er blevet eneforhandler af. Vi udvider derfor vores 2 showrooms, så samtlige mærker præsenteres optimalt.

Vores største vokseværk er dog kæmpeudvidelsen af vores areal og bygninger i Låsby, da vi i 2021 købte 9.500 m2 af naboens grund. Her byggede vi i 2021/22:

Danmarks største specialværksted for autocampere
Camperservice er uden sammenligning Danmarks største specialværksted for autocampere. I de lyse lokaler på godt 2.600 m2 monterer vi udstyr på nye og brugte vogne og udfører alle former for reparationer samt istandsættelse af autocampere, der har fået skader. 

For vores kunder giver nybyggeriet en række forbedringer bl.a. i form af en ny lounge. Du får også mere at se på, idet vores 2 showrooms for nye autocampere bliver endnu større, så vi kan vise dig flere nye campere.

Vi får tømningsstation og LPG-gas
Mellem vores salgsafdeling og Camperservice får du tømningsmulighed for vandtank og toiletkassette. Du kan også tanke frisk vand på og fylde LPG-gas på fyldeflasker (åbner i maj 2022).

Desuden har vi ansat en række nye medarbejdere - både i salgsafdelingen og hos Camperservice, så vi bedre kan følge med den voksende efterspørgsel på nye og brugte autocampere.

 

Læs Autocamps historie

blandt andet om et generationsskifte, der blev påbegyndt ved indgangen til 2021, hvor Lasse og Torben blev medejere.

AUTOCAMP A/S

Århusvej 10A
8670 Låsby

CVR: 36443669

Bank: Sydbank
Reg. nr.: 7046 
Konto: 1148648

Vores team i salg og administration rådgiver dig om valg af den rigtige autocamper og sikrer dig en god købsoplevelse.

Vores team i salg og administration rådgiver dig om valg af den rigtige autocamper og sikrer dig en god købsoplevelse.

Her finder du vej til Autocamp

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.