Konceptbil fra Bürstner - Se fremtiden her!

Dato: 11- 09- 2023

Bemærk: Dette indlæg er lavet som nyhedsindhold fra messen. Vær opmærksom på at Lyseo Lounge er en konceptbil fra Bürstner og er dermed ikke en lagerført model. Vi håber, at du på trods finder dette indlæg inspirerende. 

"Push-out" og få mere plads!

Billig, praktisk og standard. Det er ofte fordommene som tegnes af den delintegrerede autocamper. I 2021 omvæltede Bürstner fuldstændig måden vi førhen havde forstået Alkove-modellerne med deres Lyseo Gallery. På dette års Caravan Salon Düsseldorf præsenterer Bürstner endnu en konceptbil, Lyseo Lounge, og med denne udfordrede Bürstner igen den vante tankegang, og denne gang er det gået ud over den delintegrerede autocamper.

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Lyseo Lounge er overraskende, fordi den glider ud på førersiden. Dette er en funktion, som man oftest kun ser i den højeste luksusklasse, hvor prisen er i en helt anden klasse en normalt. 

For at udvide boligarealet er Lyseo Lounge konstrueret efter samme teknologi, som bruges i ovennævnte Lyseo Gallery. Teknologien, som Bürstner kalder for "Push-out", udvides ved hjælp af lufttryk. I stedet for at have faste vægge i førersiden bruger Lyseo Lounge oppustelige teltbælge, som understøttes af skinner. Forlængelsen strækker sig i alt 65 centimeter ud. 

Lyseo Lounge konceptbil på Caravan Salon i Düsseldorf

Hvis "push-outten" er rullet ud, skabes der meget mere plads i Bürstner Loungen.

Denne tekniske løsning sikrer, at der bruges mindre materiale end ved konventionelle udtræk. Dette har en særlig positiv effekt på køretøjets vægt. Et område som er særlig vigtigt i denne køretøjsklassen, da de fleste delintegrerede autocampere sælges med en maksimal totalvægt på 3,5 tons. 

Ét rum med tre brugsscenarier!

En langsgående bænk er placeret på væggen i førersiden, som kan udvides. Den kan bruges på flere måder. 

Den første mulighed er, at bænken laves om til en komfortabel sofa, hvor du kan strække sine ben. I en skænk overfor sofaen er der installeret et fladskærms-tv. Så har du mulighed for at nyde en god film eller serier.

Den anden mulighed er, at skabe en spisestue i rummet. Ved skænken overfor bænken er der ikke kun et fjernsyn, men også en bordplade. Denne bordplade kan nemt og bekvemt trækkes ud, og når du så ikke har behov for, at bordet skal være fremme, kan det blot skubbes tilbage. Hvis bordet foldes ud i midten af rummet, og førersæderne drejes, skabes et behageligt siddeområde, hvor op til fire personer kan spise, drikke eller lege.

Bordpladen kan gøres mindre og er desuden højdejusterbar. Dermed kan spisebordet blive til et sofabord.

Bordpladen kan gøres mindre og er desuden højdejusterbar. Dermed kan spisebordet blive til et sofabord.

Hvis bordet trækkes frem, bliver Lyseo Lounge til Lyseo TV-Lounge!

Hvis bordet trækkes frem, bliver Lyseo Lounge til Lyseo TV-Lounge!

Den tredje mulighed er den mest interessante. Puderne på den langsgående bænk kan foldes ud, så bænken bliver til en sovesofa for to. En sammenklappelig sovesofa et pt. aldrig set før. 

En grundplan uden sammenligning

Lyseo Lounge er baseret på Bürstner Lyseo TD 684. Grundplanen giver mulighed for et tekøkken efter siddeområdet eller den langsgående bænk i loungen. I hele bagendens bredde strækker der sig et badeværelse med toilet og brusekabine, som kan bruges separat. Der er et klædeskab bagved og en garage nedenunder. 

Lyseo Lounge har et termisk dobbeltgulv. Takket være dette forbliver gulvet isoleret om vinteren - og det giver også ekstra opbevaringsplads. 

Bürstner giver på nuværende tidspunkt ikke en (ca.) pris for konceptbilen. I første omgang er det producentens mål, at finde ud af hvordan forbrugerne tager i mod konceptet. 

Bürstner Lyseo Lounge har et tekøkken med bordplads der sjældent ses i en konventionel delintegreret autocamper.

Bürstner Lyseo Lounge har et tekøkken med bordplads der sjældent ses i en konventionel delintegreret autocamper.

Lyseo Lounge har, modsat de fleste gængse autocampere, et kombineret toilet og brus i bagenden af autocamperen.

Lyseo Lounge har, modsat de fleste gængse autocampere, et kombineret toilet og brus i bagenden af autocamperen.