Flemming Møldrup: Ferie i en campervan slår alt

Dato: 10- 08- 2021

I en måned har Flemming Møldrup udlevet sit vanlife. Kørt Danmark rundt og overnattet ved kyster og søer.

Han er vågnet til lyden af bølgernes brus og klukken og faldet i søvn til samme.

På vandet har han surfet, padlet og badet. I en Hymer Free har han lavet mad med havudsigt. Under markisen har han spist og slappet af. På en del af rejsen var hans hustru, Rikke, med.

"Ferien har været blandt de bedste nogensinde", siger han begejstret. Se ham i videoen fortælle om vanlivet og dets mange kvaliteter.

At sidde for bordenden i sit eget liv
På sit ø-hop med Hymer Free  beskriver Flemming Møldrup friheden sådan her:

"At bo i en autocamper er seriøst som at sidde for bordenden i sit eget liv. Lidt tid her, lidt tid der, og hvis du vågner og drømmer om et andet sted, så starter du bare camperen og væk er du".

"Jeg har følt mig lidt som i Kurs mod fjerne kyster. Mit skib har bare haft 4 hjul. De sidste 4 uger har Rikke Møldrup Rasmussen og jeg kørt Danmark tyndt i en lejet Hymer 600S Free - og oplevet steder vi ikke vidste vi havde i vores land, mødt mennesker vi ikke anede kunne være så søde og gæstfri".

Sovet i vandkanten
"Vi har kørt fra kyst til kyst, sovet i vandkanten, faldet i søvn til lyden af havet, vågnet til lyden af havet, badet i det, både for sjov og for at blive ren".

"Vi har mødt gamle venner, der er flyttet ud for at skabe nyt, vi har fået nye venner derude, spist med mennesker vi ikke kendte, og som ikke ligner os det mindste".

"Vi har lært nyt om vores land og dem vi deler det med. Vi har haft vores Starboard Generation med på noget af turen og har haft det i vand fra kysten på Langeland til søerne i Silkeborg".

Man er fri som fuglen
"Vi er stået op om morgenen og har lavet en kop kaffe, sat os på dørtrinnet og kigget ud i horisonten og tænkt på vores næste stop. Jeg har elsket hver eneste dag, det har Rikke også, og det er nok den bedste ferie jeg har haft, og det fylder mig en smule med sorg, at den er slut. Nu drømmer vi stort om en campervan tur til kysterne i Norge. Og en tur ned langs vestkysten i Europa".

Rikke og Flemming Møldrup på Astrup Strand syd for Aarhus.

Rikke og Flemming Møldrup på Astrup Strand syd for Aarhus.

Se video hvor Flemming Møldrup fortæller om sin første ferie i en campervan

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.