Nyhed fra Düsseldorf - Eura Mobil Profila T 726

Dato: 07- 09- 2023

Bemærk: Dette indlæg er lavet som nyhedsindhold fra messen. Vær opmærksom på at vi pt. ikke får denne model på lager. Vi håber, at du på trods finder dette indlæg inspirerende.

Profila-serien præsenteret i et nyt lys

På Düsseldorf præsenterer Eura Mobil deres nye træsorter i Profila-serien. Dette års farver er Chalet i fornyet og moderne design. Derudover kommer der en ny træsort, som hedder Natural Heritage med mørkere detaljer. 

Profila-serien har fået ny plads i hierarkiet

Ved premieren på den nye Profila på Mercedes i 7 m-klassen i januar var der allerede antydninger af et nyt hierarki i Profila-serien på Mercedes sprinter ALKO-chassis med ALDE-varme og åbent panoramatagluge. Alt sammen er med til at placere den nye generation af køretøjer i en klasse over de sammenlignelige modeller på Fiat Ducato. Til den nye autocampersæson følger Eura Mobil konsekvent denne vej. 

Med 7,48 m. og 7,61 m. Profila T 726 EF- og 726 QF-modellerne konkurrer premium-producenten nu også med andre etablerede konkurrenter i luksussegmentet for vogne i 7,50 m-klassen. Således vil Eura Mobil i fremtiden kun tilbyde dets luksus model, Contura (også på Mercedes), i en 8 meters version fremover.

Med hensyn til konstruktion og udstyr lukker Eura Mobil hullet til Contura i 7,50 m-klassen med de luksuriøse "Luminary S"-funktioner, som overfører funktionerne i Contura "Luminary"-pakkerne, næsten fuldstændigt til Profila T i én komplet pakke.

Gennemtænkte planløsninger tager Profila-serien op i en ny klasse

Face-to-face designløsningen giver de rejsende masser af plads til, at bevæge sig rundt på og en fantastisk følelse af rummelighed. Køkkenet i midten af køretøjet har en dynamisk buet front samt et stort køleskab. Dette køkken danner både centrum og forbindelse til det bagerste område. Det rummelige badeværelse, med en dør der adskiller dette fra køkkenet og skydedøre der adskiller det fra soveværelset, fungerer både som et separat rum til brusebad og påklædning og som en udvidelse til soveværelset.
Det er her Profila T 726 EF virkelig kommer til rette med to 2,03 m. enkeltsenge. For dem der foretrækker en central seng, har 726 QF en højdejusterbar seng, der måler 1,95 m. i længden og 1,47 m. i bredden.

Eura Mobil har 10 års tæthedsgaranti og en tre-års møbelgaranti. Den moderne superstruktur er lavet af GRP-kompositmateriale med træfri vægge og robust møbelkonstruktion med profilforstærkning i aluminium. Dette bevidner i særklasse om en autocamper i premium-klassen.

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Billeder af Chalet interiør:

Previous Next

Billeder af Natural heritage

Previous Next