Nyhed fra Düsseldorf - Adria Twin Max Campervan

Dato: 01- 09- 2023

Bemærk: Dette indlæg er lavet som nyhedsindhold fra messen. Vær opmærksom på at vi pt. ikke får denne model på lager. Vi håber, at du på trods finder dette indlæg inspirerende.

Adria Twin Max Campervan

Til 23/24-sæsonen introducerer Adria den nye Twin Max, som en verdenspremiere på Caravan Salon i Düsseldorf. Ved sidste års messe blev modellen præsenteret som et designkoncept og den er nu klar til at komme på vejen!

Adria bekræfter, at den nye Twin Max-serie er klar til produktion på MAN TGE, og med dette hæves højdepunktet for den populære Twin-serie. En inspirerende ny campervan, drevet af design og innovation, til de eventyrlystne, som elsker at leve udendørslivet i maksimal komfort.  

Den første Adria på MAN TGE

Twin Max er den første Adria, der tilbydes på MAN TGE, som basiskøretøj. Den produceres i to køretøjslængder og tre layouts: 680 SGX; 680 SLB og 600 SPB. Modellen har det seneste inden for design, ydeevne og sikkerhedsfunktioner. Den forhjulstrukkede MAN TGE konstrueres med et udvalg af kraftfulde 2,0 L turbodieselmotorer (140 HK single turbo eller 177 HK twin turbo). I enten 6-trins manuel eller 8-trins automatisk gearkasse. 

Designet med garanti for en mindeværdig oplevelse

Adria Twin Max har en distinktivt og karakteristisk styling både indvendigt og udvendigt. Campervanen produceres i fem forskellige farver, inklusiv metallisk. Disse fantastisk nye vans er skabt med et helt nyt interiør med en eksklusiv panoramatagluge, stort vindue i loftet og skydedør. Det nye "flydende" designsprog med splinternyt køkken, badeværelse og soveværelse, samt masser af plads giver maksimal komfort til nye ejere, uanset om du opgraderer fra andre campervans eller "downsizer" fra autocamper.

Førsteklasses layout

Twin Max produceres i et udvalg af layouts med forskellige soveværelsesformater bagtil, kontrollérbar belysning og opbevaring til personlige ting. Twin Max 680 SGX med elektrisk hæve-sænkeseng, 680 SLB med foldbare langsgående senge, og 600 SPB har en foldbar tværseng. Alle har store madrasser i førsteklasses kvalitet med Tencel® betræk, mens der er sengeforlænger på SPB- og SGX-modellerne.

Et funktionelt og holdbart køkken med slidstærk bordplade, komfur og vask. Innovativ opbevaring, store skuffer med "soft-close" og skridsikre overflader. Et 90 L kompressorkøleskab som standard, 95 L i SPB-modellen med mulighed for at opgradere til et 139 liters i begge modeller.

Max-serien har gennemtænkt opbevaringsplads og der kan vælges mellem seks tekstiler og en masse andre mulige tilvalg, som fx markise, aircondition, solpaneler, inverter og isofix.

Du kan læse mere om Adrias Twin Max-serie her.

 

 

 

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.