Hold din autocamper blank og flot i mange år

Dato: 06- 05- 2021

En ny keramisk forsegling holder din autocamper blank og flot, lige så længe du har den.

Vognens overflade beholder sin dybe glans og farver. Desuden er den utrolig let at holde ren.

Køber du en ny autocamper hos Autocamp, kan du tilkøbe den særlige ClearFX keramiske forsegling, der bliver lagt på, inden du afhenter vognen.

Slut med sorte striber
Efter behandlingen får din camper ingen sorte striber ned ad siderne, og du skal ikke skrubbe snavs af den i grundige vask med efterfølgende voksbehandlinger og polering. Du kan nøjes med at skylle støv og snavs af med en vandslange.

Desuden holder din autocamper sig meget flottere, da dens nye forsegling beskytter mod solens blegning (UV-skader). Hårdheden i den keramiske forsegling sikrer en meget mere modstandsdygtig overflade, som også beskytter mod ridser, små stenslag og syrepletter.

Ny avanceret overfladeteknik
ClearFX er en ny serie af produkter til lakbeskyttelse, der fungerer på et mikroskopisk niveau inde i vognens lakering. ClearFX forsegler og styrker overfladestrukturen gennem en avanceret overfladeteknik, hvor produktet fastgøres til overfladen, helt ned til pladen, hærder strukturen og skaber en hårdere og bedre overflade.

Når ClearFX beskyttelsen er hærdet, skaber det en meget intens dyb og fremragende farvegengivelse og gør overfladen hyper-stærk og giver meget ridsefast beskyttelse med en højglansfinish, der holder længe uden at blive vasket væk.

Boings fly får det på
ClearFX er et amerikansk produkt, som flyfabrikken Boing coater alle sine fly med. Nu er det kommet til Silkeborg og dermed til Autocamp.

Selve behandlingen sker ved håndarbejde. Den særlige væske påføres med en svamp af en certificeret tekniker, og camperen skal stå og hærde natten over. Først efter 14 dage har hærdningen nået  sin maksimale hårdhed.

2 udgaver at vælge imellem
Den keramiske forsegling fås i 2 udgaver, hvis priser afhænger af autocamperens længde. Behandlingen omfatter alt udvendigt minus vognens tag og ruder.

Vælger du ClearFX Exterior koster en behandling fra 7.695 kr. til 9.375 kr. for autocampere fra 5,51 til 10 meters længde. Denne behandling holder sig flot i 2,5-3 år

Vælger du ClearFX ROYAL ligger prisen tilsvarende fra 15.995 kr. til 18.750 kr. for autocampere fra 5,51 til 10 meters længde, men her får du foruden den første behandling ret til én gang årligt at få forseglingen genopfrisket, så længe du ejer camperen - og denne service er inkluderet i prisen.

Du sikrer din investering
Køber du en ny autocamper og regner med at bruge den i 2-3 år for herefter at sælge den, kan den førstnævnte behandling bedst svare sig. Har du til gengæld tænkt dig at køre i din camper 8-10 år eller mere, så er det klart Royal-udgaven, du bør vælge.

Med en ClearFX ROYAL keramisk forsegling er du sikret optimal beskyttelse af din nye investering. Din vogn vil fremstå langt flottere, når du engang vil sælge den, og således reducere værditabet.

 

FAKTA om konceptet

RestorFX Silkeborg hedder firmaet, der tilbyder denne behandling. Og det er indtil videre det eneste sted i Danmark, hvor denne avancerede forsegling kan fås. Konceptet er internationalt og allerede udbredt i flere end 45 lande med tilsammen over 100 centre.

ClearFX er et miljøvenligt og bæredygtigt materiale, der ikke kræver åndedrætsværn og særlig udsugning under påsmøring i modsætning til andre lakbeskyttelser, der sprøjtes på og tørres af.

 

Konceptet bag den keramiske forsegling er amerikansk og bruges bl.a. af Boing flyfabrikkerne.

Konceptet bag den keramiske forsegling er amerikansk og bruges bl.a. af Boing flyfabrikkerne.

Det er nyt i Danmark, hvor blot 5-6 autocampere hidtil har fået behandlingen.

Det er nyt i Danmark, hvor blot 5-6 autocampere hidtil har fået behandlingen.

Hidtil har alle valgt ROYAL-udgaven med en årlig efterbehandling inkluderet.

Hidtil har alle valgt ROYAL-udgaven med en årlig efterbehandling inkluderet.