Ledige stillinger hos Autocamp Teknik

Vi søger i øjeblikket følgende medarbejdere:

 • Værkfører
 • Servicemedarbejder
 • 3 teknikere

Autocamp Teknik
søger nye teknikere

Vi har travlt og søger flere teknikere til vores værksted, for danskerne køber autocampere som aldrig før.

Du kan være automekaniker, tømrer, elektriker, bådmekaniker eller noget helt femte. Det afgørende er, at du:

 • har teknisk flair
 • kan overskue større opgaver
 • er god til finish
 • kan løse opgaver med strøm 12v/230v

Vi har flere nyoprettede stillinger, hvor du bliver en del af vores store team af teknikere. Du kommer til at løse alsidige opgaver.

Vi monterer mange slags udstyr i nye autocampere og udskifter udstyr på brugte vogne, reparerer skader på vognenes bodel, laver gas- og fugt-test. Til gengæld arbejder vi ikke med motor, bremser og gearkasse. Det lader vi andre om.

På værkstedet har vi en uformel omgangstone og et mål om, at det skal være rart at komme på arbejde.

Arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 7:00 til 15:30 og fredag fra kl. 7:00 til 12:00.

Stillingerne skal besættes hurtigt muligt, og alle ansøgninger behandles løbende.

Send din ansøgning og CV til værkstedschef Bo Binau,  bo@autocamp.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 3360 7146.

 


Servicemedarbejder

- med ansvar for indskrivning, kundemodtagelse og administration

Har du gode people skills, og er du systematisk og administrativ stærk bag en computer? Trives du med mange bolde i luften i et dynamisk miljø med fart over feltet? Motiveres du af at skabe resultater og gode kundeoplevelser? Så er det dig, vi leder efter som del af vores opgradering af værkstedsteamet hos Autocamp i Låsby vest for Aarhus.

Din rolle
Du bliver del af en ’familie’ på 27 kolleger, der alle arbejder flittigt på at skabe den gode kundeoplevelse.

Du får en central rolle i huset med stor kontaktflade både internt og eksternt til kunder og samarbejdspartnere. Du er den, der får de administrative ender til at nå sammen, og den der yder målrettet kundeservice over telefon.

Du skal således have fingeren på pulsen og være i tæt dialog med værkfører og resten af teamet. Du kan se frem til en afvekslende og travl hverdag, hvor du veksler mellem fordybelse og fokus på detaljer og mere udadvendte kunderelaterede opgaver.

Arbejdstid er mandag til torsdag fra kl. 7:00 til 15:30 og fredag fra kl. 7:00 til 12:00.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Kundemodtagelse
 • Kundekontakt over telefon og mails
 • Registrering reklamationer
 • Bestilling af varer til salgsbiler
 • Fakturering af salgsbiler

Om dig

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • Måske er du nyuddannet Indskriver- måske har du erfaring fra lignende type stilling
 • Gode analytiske evner og opdateret IT-viden
 • Taler flydende dansk og godt engelsk
 • Max. 45 min. transporttid

Du er venlig og lyttende af natur og trives med selvstændigt ansvar som del af et hold, hvor det handler om at komme fælles i mål. Du arbejder struktureret og er kvalitetsbevidst også i en dynamisk hverdag med mange bolde i luften. Du er stabil, loyal og møder gerne ind med et friskt smil. Kan du se mulighederne? Så skynd dig til tasterne.

Send din ansøgning
Send venligst kort ansøgning og cv mrk. ’Servicemedarbejder’ som pdf via mail til værkstedschef Bo Binau, bo@autocamp.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du fange Bo på mobil 33607146. Vi samarbejder med blue search & selection i processen, og du giver med din ansøgning tilladelse til at dele dine data med dem.

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.


Værkfører

- bliv vores spillende træner

Har du gode people skills og er du stærk i en koordinerende og ledende rolle? Trives du med mange bolde i luften i et dynamisk miljø med fart over feltet? Motiveres du af at skabe resultater og gode kundeoplevelser? Så er det dig, vi leder efter som del af vores opgradering af værkstedsteamet hos Autocamp i Låsby vest for Aarhus!

Din rolle
Du bliver del af en ’familie’ på 27 medarbejdere, der ligger inde med stor viden og erfaring i forhold til klargøring, special- opbygning og salg af autocampere. Du får med reference til værkstedchefen en central rolle som arbejdsledende ansvarlig for værkstedets 10 dygtige mekanikere. Det overordnede personaleansvar varetages af værkstedschefen.

Du bliver som ’spillende træner’ ansvarlig for den daglige drift af værkstedet med fokus på motiverende ledelse, knivskarp planlægning af opgaver og sikker eksekvering til tiden. Og lad os sige det med det samme ... det er et dynamisk og travlt miljø, hvor arbejdsdagen ikke altid forløber helt som planlagt! Du skal således have fingeren på pulsen og være i tæt dialog med kunder, sælgere og ikke mindst dine medarbejdere, så du sikrer, at alt forløber til kundens tilfredshed.

Du skal først og fremmest have overblik og sikre et godt flow gennem værkstedet - også hvis det indimellem kræver, at du selv griber en svensknøgle. Du skal tilføre mere struktur og proaktivt optimere arbejdsgange og rutiner med øget fokus på kvalitet, effektivitet, indtjening og arbejdsglæde.

En stor del af din tid foregår bag skærmen og på telefonen i dialog med vores mange kunder. Du er del af et stærkt team, men det er vigtigt, at du tager ejerskab og går forrest. Arbejdstid er mandag til torsdag fra kl. 7:00 til 15:30 og fredag fra kl. 7:00 til 12:00 (enkelte fredage til 15.30).

Om dig

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • Min. 3 års erfaring fra lignende ledende stilling, gerne fra mindre organisation
 • F-gascertifikat (ønske, ikke krav)
 • Stærke analytiske evner og opdateret IT-viden
 • Kommunikerer flydende på dansk og godt på engelsk
 • Max. 45 min. transporttid og fleksibel omkring arbejdstider og -mængde

Du har et godt drive og møder andre med konstruktiv gennemslagskraft og er klar i din kommunikation. Du motiveres af at skabe resultater gennem og i samspil med dine kolleger. Du arbejder struktureret og navigerer samtidigt agilt i en foranderlig og til tider uforudsigelig hverdag. Du er stabil, loyal og møder gerne ind med et friskt smil. Og god humor er selvfølgelig et must!

Kan du se mulighederne? Så skynd dig til tasterne!

Send venligst kort ansøgning og cv mrk. ’værkfører’ som pdf via mail til værkstedschef Bo Binau, bo@autocamp.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du fange Bo på mobil 33607146.

Vi samarbejder med blue search & selection i processen, og du giver med din ansøgning Autocamp tilladelse til at dele dine data med dem. 

 


Dynamisk tekniker

- der brænder for kvalitet og gerne med kendskab til el

Har du hænderne skruet godt på, og ønsker du at udvikle dine tekniske evner i samspil med dygtige kolleger?
Så er det dig, vi leder efter som del af vores opgradering af værkstedsteamet hos Autocamp i Låsby vest for Aarhus!

Om dig

 • Teknisk uddannelse som auto- eller bådmekaniker, autoelektriker, elektriker eller noget heltfemte.
 • Erfaring fra branchen er et plus, men ikke et krav - vi ser efter talentet og din motivation
 • Lyst til at ’nørde’ teknisk med autocampere + erfaring med strøm12v/230v
 • F-gascertifikat (ønske, ikke et krav)
 • Taler flydende dansk
 • Max. 30 min. transporttid

Du er venlig og lyttende af natur og trives som del af et hold, hvor det handler om at komme fælles i mål. Du arbejder struktureret og er kvalitetsbevidst. Du er stabil, loyal og møder gerne ind med et friskt smil.

Kan du se mulighederne? Så skynd dig til tasterne eller ring og hør nærmere!

Din rolle
Du bliver del af en ’familie’ på 27 medarbejdere, der alle arbejder flittigt på at skabe den gode kundeoplevelse. Du indgår i et stærkt team af teknikere, som ligger inde med stor viden og erfaring i forhold til klargøring, specielopbygning og reparation af autocampere. Vi er ambitiøse og er i fuld gang med etablering af et topmoderne skadescenter.

Du kan se frem til en afvekslende og travl hverdag med vidt forskellige typer opgaver som eks. montering af specialtilpasset udstyr herunder multimedie og solceller, reparation af skader på vognenes bodel samt gas- og fugt-test. Til gengæld arbejder vi ikke med motor, bremser og gearkasse. Det lader vi andre om.

Arbejdstider er mandag til torsdag fra kl. 7:00 til 15:30 og fredag fra kl. 7:00 til 12:00 (enkelte fredage til 15.30).

Send venligst kort ansøgning og cv via mail mrk. ’teknikertil værkfører Bo Binau, bo@autocamp.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, så kan du fange Bo på mobil 33607146.


Om os

Autocamp er markedsledende inden for salg af autocampere i Danmark og forhandler et bredt udvalg af både nye og brugte campere. Vores succes skyldes i høj grad vores fokus på god kundeservice og troværdig rådgivning. Vores kunder er loyale og værdsætter den kultur, vi har skabt i forretningen og ikke mindst vores specialistviden på området.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og hjælper med at realisere netop deres drømme. Vi vægter et tæt samarbejde med faglig sparring og plads til et godt grin både på værkstedet og i virksomheden som helhed. Vi har over en længere periode oplevet kraftig stigende aktivitet og ønsker nu at styrke vores team på flere poster.

Hos Autocamp ønsker vi at sikre det rigtige match mellem dig og os, og det rigtige match går som bekendt begge veje.