Autocamp går Outdoor med Vanlife

Dato: 25- 08- 2022

På Danmarks Outdoor Festival i Silkeborg 2.-4. september udstiller vi 6 campervans, som du kan se nærmere på.

Eventyret begynder, så snart du drejer tændingsnøglen. Nu er du fri til at køre og stoppe, når det passer dig. Tag en lur. Lav en god kop kaffe. Tryl et måltid frem fra køleskabet.

Vågn op til den skønneste udsigt. Luk bagdøren op og nyd synet af skovsøen, havet eller bjergene. Kaffevandet koger hurtigt og morgenmaden kan I indtage inde eller ude alt efter vejret.

I en campervan har du alt med til dine eventyr: 2-4 gode sengepladser, køkken med køleskab, vask og 2 gasblus, toilet og brusebad samt 4 gode siddepladser omkring et bord.

God plads til dit udstyr
Dit udstyr til outdoorlivet ligger i skabe og skuffer. Din cykel står inde i vognen, når sengen er klappet op – eller hænger i cykelholderen bagpå. Tag et udebrus efter en svedig aktivitet eller et havdyp. Spis ude under markisen.

Når vejret bliver koldere, tænder du for camperens varmeanlæg og hygger indenfor. Solceller på vognens tag oplader mobiler og tablets, giver alt det lys I behøver og forsyner køleskabet med strøm.

Autocamp Outdoor udstiller mange forskellige campervans fra 5 til 6,4 meter i længden. Flere har hævetag med 2 ekstra sovepladser med ekstra god udsigt.

Ayos bolig er en campervan
Ayo Hansen bor fast i en 6-meter vogn, der konstant bringer hende ud på nye eventyr. Og andre har som Ayo valgt en campervan som eneste bil.

Kom og tag et nærmere kig på dine muligheder for at leve et aktivt liv med og i en campervan. Vi er klar til at vise vognene frem, rådgive og besvare alle jeres spørgsmål.

Autocamp er Danmarks største forhandler af autocampere og campervans. Vi har masser af vogne udstillet i Låsby – lige ud til motorvejen mellem Silkeborg og Aarhus.

Vågn op til en ny udsigt. En campervan bringer dig tæt på store naturoplevelser

Vågn op til en ny udsigt. En campervan bringer dig tæt på store naturoplevelser

Der er gratis adgang til Danmarks Outdoor Festival

Vil du være aktiv, skal du købe et armbånd, der giver adgang til 250 aktiviteter samt 40 foredrag og workshops.

Læs mere om festivalen i Lunden