DK's største værksted for autocampere

Dato: 03- 03- 2021

Autocamp bygger Danmarks største specialværksted for autocampere. Byggeriet af de ca. 1.800 kvm går i gang i løbet af foråret og i starten af 2022 åbner vores topmoderne værksted med alt i specialværktøj.

En betydelig del af det 2.600 kvm store specialværksted bliver indrettet til skadecenter, der tager sig af alle former for skader, som autocampere uheldigvis kan få. Vi ordner også papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Vi har ansat flere teknikere


Teknikerne på vores værksted har travlt med klargøring af nye autocampere, reparationer og montering af nyt udstyr. Derfor har vi ansat flere teknikere, så vi bedre kan hjælpe dig, når din autocamper skal være klar til nye oplevelser. Som kunde kan du også se frem til en dejlig lounge i den nye værkstedsbygning. Udenfor indretter vi tømningsfaciliteter til din campers gråvand og toiletkassette. Det bliver også muligt at fylde frisk vand på samt LPG-gas til fyldeflasker og -tanke.

I forbindelse med byggeriet har vi skiftet navn fra Autocamp Teknik til Camperservice. Læs mere her

Autocamps showroom med nye autocampere bliver større, når det nye kæmpeværksted åbner. Så kan du gå rundt indendøre og kigge nærmere på ca. 40 fabriksnye vogne. I vores andet showroom kan du fortsat se alle nyere, brugte autocampere.

Værkstedet bliver godt 3 gange større og kommer bl.a. til at rumme klargøring. Herved får vi mere plads i vores udstilling.

Værkstedet bliver godt 3 gange større og kommer bl.a. til at rumme klargøring. Herved får vi mere plads i vores udstilling.