Bestil din 2022-model autocamper

Dato: 29- 06- 2021

Går du og overvejer at købe en fabriksny autocamper, så er det en god idé at bestille en 2022-model hurtigst muligt, for europæere køber autocampere som aldrig før. Selv om fabrikkerne udvider deres produktion, kan de ikke følge med efterspørgslen. 

Det betyder, at forhandlerne ikke kan skaffe vogne nok og på et tidspunkt må skuffe nogle kunder. 

"Det er en ganske unik og underlig situation, vi befinder os i. Vi kunne sælge mange flere autocampere, end vi kan skaffe", siger Lasse Petersen, salgschef hos Autocamp.

Meget lange leveringstider
I mange europæiske lande sætter salget af nye autocampere rekord, og den efterspørgsel kan fabrikkerne ikke honorere. Dels på grund af corona-pandemiens ugelange nedlukninger af produktionen - dels fordi fabrikkerne mangler komponenter.

Fiat har store forsinkelser på levering af chassiser (undervogne) og motorer, fordi de ikke kan skaffe f.eks. mikrochips fra Fjernøsten. Nogle fabrikker mangler vinduer, fordi en underleverandør ikke kan følge med.

Som køber skal man derfor væbne sig med tålmodighed. Fra du afgiver din bestilling, tager det lang tid, inden fabrikken kan oplyse os om en forventet leveringstid. Og opstår der nye flaskehalse i deres produktion, ja så stiger leveringstiden.

Jo før jo kortere ventetid
"Vil du sikre dig en fabriksny autocamper, der afspejler dine ønsker til indretning, indtræk og udstyr, så er det en god idé at få den bestilt. Det er mit bedste råd lige nu", lyder det fra Lasse Petersen.

I sensommeren får Autocamp de allerførste 2022-modeller hjem til fremvisning i udstillingen og resten kommer i efteråret. Bestilte vogne begynder at komme i løbet af efteråret og et godt stykke ind i 2022. Jo før du afgiver bestilling, jo før får du din drømmevogn.

Se udbuddet her

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.