Ayo rejser verden rundt - Nu i en Bürstner Lineo T!

Dato: 20- 06- 2023

Bürstner har netop lanceret en ny kompakt autocamper, Bürstner Lineo T, bygget på Ford-chassis. Vi har sendt Ayo Hansen afsted for at afprøve den. Den fuldtidsrejsende eventyrer og forfatter er netop kørt til Sverige hvor hun sommeren over gør drømmene til virkelighed

Ayo Hansen har i årevis boet fuldtid i forskellige campervans, men nu er hun altså rykket over, for at prøve kræfter med den delintegrerede autocamper, Lineo T. Denne model byder på en del mere plads og rummelighed - selv i denne kompakte udgave. 

For Ayo er autocamperen hendes hjem og faste bolig. Derfor er der også bare nogle ting, som skal fungere - ikke blot på ferien, men hele året rundt.

"Autocamperen skal både være et hyggeligt og rart hjem, en funktionel arbejdsplads, en eventyrlig rejsemakker og et sted, hvor jeg kan være sammen med familie og venner" - fortæller Ayo Hansen

 

Lineo T 690 G var det lette valg

Derfor var beslutningen om en Lineo T 690 G ikke svær for Ayo Hansen, der fortæller, at:


"Bürstner's Lineo T 690 G er indbegrebet af #følelsenafatværehjemme. Her er plads til, at jeg kan sætte mit personlige præg i de gode rammer, som det nordiske design giver. Derudover kan jeg bare mærke kvaliteten i materialerne. Jeg glæder mig til livet på vejen med Bürstneren og til de mange nye eventyr, der venter forude.

Vil du vide mere om, hvorfor Ayo Hansen valgte en Lineo T 690 G kan du læse mere her

Ayo Hansens rejser kan desuden følges på hendes egen Instagram og Facebook

Hvis du har lyst til at læse mere om Lineo T-modellen, så klik her

Ayo gør drømmene til virkelighed som fuldtidscamper!

Ayo gør drømmene til virkelighed som fuldtidscamper!

Sig endelig hej til Ayo, hvis du møder hende på landevejen. Hun er altid god for et godt råd!

Sig endelig hej til Ayo, hvis du møder hende på landevejen. Hun er altid god for et godt råd!